image-328

YRITYS

Aventra sai alkunsa vuonna 2004, kun neljä alan ammattilaista yhdistivät voimansa tehdäkseen identieettien suojaamisesta ja tunnisteiden hallinnasta mahdollisimman helppoa.

Luotettava kumppanisi identiteetti-  turvallisuusratkaisujen kehittämiseen 

Aventran tarina alkoi ID-korttien personoinnista ja laajentui vähitellen monipuolisiin PKI-tuotteisiin, sähköiseen tunnistautumiseen, datan turvaamiseen sekä identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuihin. Tällä hetkellä tiimiimme kuuluu 25 alan ammattilaista ja kasvamme tasaisesti identiteetti- ja IoT-ratkaisujen suunnittelijana sekä toimittajana.

Panostamme jatkuvasti järjestelmiemme kehittämiseen varmistaaksemme, että ratkaisumme ovat laadukkaita sekä kestäviä ja palvelevat vaativimpienkin organisaatioiden tarpeita. Prioriteettimme ovat skaalautuvuus, helppokäyttöisyys ja ketteryys, mikä takaa sen, että tuotteemme soveltuvat yhtä hyvin niin pienten kuin globaalien toimijoiden tarpeisiin.

Aventra työpaikkana

Olemme ketterä softatalo: se näkyy joustavuutena ja rentona työilmapiirinä. Työntekijämme viihtyvät meillä, koska kannustavan ympäristön lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä alan osaajana sekä vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Meillä pääsee tekemään haastavaa, mielenkiintoista sekä vastuullista työtä jatkuvasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työhyvinvointiin ja osaajien yksilölliseen kehitykseen sitoutunut johtoportaamme on läsnä jokapäiväisessä työarjessa. Meillä kaikki saavat kukoistaa omana itsenään.

Tutustu tarjoamiimme työmahdollisuuksiin ja avoimiin rooleihin täällä

Kaikkea tekemistämme ohjaa neljä ydinarvoa.

Luotettavuus

Olemme pitkän linjan asiantuntijoita, joille on tärkeää tunnistaa ja täyttää asiakkaidemme turvallisuustarpeet viimeistä piirtoa myöten. Toimitamme aina sen, mitä lupaamme ajallaan ja laadusta tinkimättä.

Turvallisuus

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti parhaiden standardien mukaisesti tarjotaksemme asiakkaillemme turvallisia ja kestäviä ratkaisuja. Käsittelemme myös asiakkaidemme dataa aina huolellisuudella.

Rehellisyys

Olemme kaikessa viestinnässämme rehellisiä, kunnioitamme toisiamme ja tarjoamme asiakkaillemme aina aidosti heitä parhaiten palvelevia toteutuksia.

Innovatiivisuus

Liikkuva kivi ei sammaloidu! Suhtaudumme maailmaan kriittisesti ja pyrimme aina kehittämään uusia, innovatiivisia turvallisuus- ja identiteetinhallintaratkaisuja.