Mikä?

Turvallinen alusta mobiiliin tiedon­käsittelyyn

Yhä useammin on tarpeen päästä käsiksi yrityksen tietojärjestelmään tien päältä. Kun tietoturvasta ei haluta tinkiä hitustakaan, ActiveAccess System tarjoaa joustavan ja huipputurvallisen tavan liittää olemassa olevat palvelut ja järjestelmät mobiililaitteisiin. Käytön helppoudestakaan ei tarvitse tinkiä, sillä käyttöliittymä on räätälöitävissä vastaamaan täsmälleen asiakkaan tarpeita.

Mobiililaitteiden käyttö myös yritysjärjestelmissä lisääntyy kiihtyvään tahtiin, sillä automatisointi, tiedon välitön saatavuus ja virhemahdollisuuksien minimointi kiinnostaa kaikkia. ActiveAccess System luo puitteet juuri tähän – tietoturvasta tinkimättä. ActiveAccess System on palvelinpohjainen ratkaisu, jossa tietokannan ja mobiili­päätteiden välillä käytetään vahvaa salausta, ja tapahtumista jää myös jälki palvelimelle. ActiveAccess System on turvallisen tiedonvälityksen alusta, ja asiakkaan sovellukselta tarvitsemat toiminnot, kuten tiedonsiirto ja käyttöliittymä, toteutetaan alustan päälle.
ActiveCMS

Käyttökohteet

ActiveAccess yhdistää olemassa olevat palvelut turvalliseen käyttöön myös liikkuvassa työympäristössä.
  • työmaiden läsnäololeimaus
  • kulunvalvonta
  • tapahtumien kävijähallinta
  • turvatarkistukset

Ominaisuudet


Aula ulkomaailmaan

Järjestelmän palvelin ylläpitää sallittujen laitteiden tietokantaa ja toimii yrityksen oman järjestelmän ja mobiilipäätelaitteiden välisenä keskuksena. ActiveAccess System vastaa tietoturvan vaatimista perustoiminnoista kuten autentikoinnista, salauksesta ja tietojen synkronoinnista. Käytetty mobiililaite voi olla niin älypuhelin, pc kuin tablettikin. Tunnistautumiseen käytetään joko sähköistä henkilökorttia tai salasanaa.


Vahva salaus

Kaikki liikenne palvelimen ja mobiililaitteen välillä kulkee vahvasti salattuna. Käytettävissä ovat esimerkiksi PKI, 3DES, RSA ja SSL.


Tehokas ja räätälöitävä

Asiakaskohtaisesti voidaan määritellä mitä tietoja käsitellään, ja millaisella käyttöliittymällä.


Jatkuva yhteys ei ole välttämätön

Mobiililaitteelle jatkuva yhteys palvelimeen ei ole välttämättömyys. Jos yhteys on poissa käytöstä, tietoja käsitellään paikallisesti. Päätelaitteen tiedot synkronoidaan palvelimelle kun yhteys on taas käytettävissä.

Aventra Oy
Lanttikatu 2
02770 Espoo

Puhelin 09 4251 1251
myynti@aventra.fi

Y-tunnus: 1894068-2
Verkkolasku-osoite: 003718940682
Operaattori: Nordea NDEAFIHH

RATKAISUT
Asiakkaat
Tuotteet
Palvelumme

YRITYS
Yrityksestä
Tekijät
Yhteystiedot

LATAUKSET
VERKKOKAUPPA

AJANKOHTAISTA
Uutiset
Tapahtumat