AMP

Mikä?

Sähköisten tunnisteiden yksilöinti, prosessien automatisointi

Active Process Manager (APM) tekee tunnisteiden yksilöinnistä yksinkertaisen toimenpiteen. Tiedonkeruu, käyttöoikeuksien lisääminen, tunnisteen yksilöinti ja tietojen päivittäminen tapahtuvat yhdessä työvaiheessa. APM tukee myös sähköisiä henkilökortteja ja varmenteisiin perustuvaa tunnistamista (PKI, Public Key Cryptography eli julkisen avaimen menetelmä). Sillä voit automatisoida myös monenlaisia tietokantojen käsittely­rutiineja. Nerokas, valinnaisiin toimintoihin perustuva rakenne mahdollistaa APM:n sovittamisen lähes mihin tahansa prosessiin.

APM on sirukorttien yksilöintiin kehitetty ratkaisu, joka soveltuu monien muidenkin prosessien automatisointiin ja erilaisten tieto­järjestelmien yhteen­sovittamiseen. APM:n mullistavuus piilee sen rakenteessa: Se koostuu rakennus­palikoista, joilla haluttu toiminnallisuus voidaan toteuttaa käyttäjä­ystävällisellä graafisella käyttö­liittymällä erittäin joustavasti. APM ohjaa myös tunnisteiden yksilöintiin tarvittavaa laitteistoa. APM asennetaan Windows-työasemaan.
ActiveCMS

Käyttökohteet

Kaikille sähköisiä tunnisteita käyttäville organisaatioille soveltuva helppokäyttöinen ja modulaarinen ohjelmisto.
  • lupatoimistot
  • itsepalvelupisteet
  • RA-pisteet
  • tiedon tarkistaminen
  • prosessien automatisointi

Ominaisuudet


Helppo käyttää

Yksinkertainen, muokattava käyttöliittymä, johon on keskitetty vain oleellisin. Monimutkainenkin prosessi näkyy käyttäjälle vain yksinkertaisena lähtötietojen antamisena sekä toiminnon käynnistämisenä.


Verraton toiminnallisuus

Moduuleihin perustuva ohjelmistorakenne tekee Active Process Managerista hyvin joustavan. Tällä hetkellä on saatavilla jo yli sata erilaista komponenttia, jotka tukevat laajasti eri oheislaitteita, tietokantoja, sekä palveluita kuten LDAP ja AD.


Vahvan turvan tarjoaja

Active Process Managerilla voi luoda kaikenlaisia tunnisteita yksinkertaisista tarroista tai muovikorteista aina RFID-tunnisteisiin tai sähköisiin henkilökortteihin saakka. Prosessissa voidaan suojata arkaluontoiset tiedot siten, että kukaan muu kuin niiden haltija ei pääse näkemään niitä. Myös järjestelmän operaattoreilta voidaan vaatia tunnistautuminen joko salasanalla tai varmenteella.


Automatisoinnin mestari

Kun käyttäjä käynnistää jonkin Active Process Managerin toiminnoista, sovellus suorittaa kaikki siihen liittyvät toiminnot täysin automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee vain painaa käynnistysnappia ja antaa tarvittavat lähtötiedot. Kun esimerkiksi tuotetaan sähköinen henkilökortti, kaikki tarvittavat toimenpiteet tapahtuvat ennalta määrätyssä järjestyksessä: Tietojen keruu tarvittavista lähteistä, kortin personointi sähköisesti että visuaalisesti, sekä syntyneiden tietojen päivitys kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin. Prosessi voi koostua useista kymmenistä työvaiheista, joiden välillä siirtyy myös tietoa.

Haluttu prosessi toteutetaan liittämällä eri toimintoja vastaavia moduuleita peräkkäin tarvittavaan järjestykseen. Moduulien suoritusjärjestystä voidaan myös ohjata ohjelmallisesti. Moduulit kytketään lisäksi toisiinsa tiedon kautta: Kukin moduuli voi tarvita tietoa, tai tuottaa sitä. Moduulien välittämät tiedot linkitetään toisiinsa graafisen käyttöliittymän avulla. Toiminnallisuuden tai laitteiston muuttuessa moduuleja voi helposti lisätä tai vaihtaa.


Kokeile APM:ää

Haluaisitko kokeilla APM:ää? Ota yhteyttä myyntiin, saadaksesi ilmaisen kokeiluversion.

Aventra Oy
Lanttikatu 2
02770 Espoo

Puhelin 09 4251 1251
myynti@aventra.fi

Y-tunnus: 1894068-2
Verkkolasku-osoite: 003718940682
Operaattori: Nordea NDEAFIHH

RATKAISUT
Asiakkaat
Tuotteet
Palvelumme

YRITYS
Yrityksestä
Tekijät
Yhteystiedot

LATAUKSET
VERKKOKAUPPA

AJANKOHTAISTA
Uutiset
Tapahtumat