ActiveCMS

Mikä?

Henkilö­kuvauksen automatisointi

Täysautomaattinen kuvausjärjestelmä tuo joustoa hektisessä työympäristössä, sillä se antaa käyttäjälle vapauden ottaa itse oman henkilökorttikuvansa hänelle parhaiten sopivana hetkenä. Käyttäjä saa valita onnistuneimman otoksen, ja se optimoidaan automaattisesti käyttötarkoituksen mukaan. PhotoBooth voi tarvittaessa kerätä käyttäjiltä myös muuta tietoa.

PhotoBooth on henkilökorttien kuvien ottamiseen suunniteltu täysautomaatti, joten se on käytettävissä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Sen avulla aivan jokainen käyttäjä pystyy ottamaan itsestään kuvan ilman apua tai koulutusta. Se on täysin integroitu Active Process Manager -sovellukseen, joten sillä kuvatut kuvat ovat käytettävissä juuri siellä missä niitä tarvitaan.
ActiveCMS

Käyttökohteet

Täysautomaattinen kuvausautomaatti tarjoaa käyttäjälle vapauden ottaa itse oman henkilökorttikuvansa.
  • itsepalvelukuvaus
  • vierailijahallintapääte
  • henkilökorttikioski
  • opiskelijakorttien luonti

Ominaisuudet


Tilaan muokattavissa

PhotoBooth on sijoitettavissa erilaisiin tiloihin, sillä sen voi asentaa sähkösääteiseen telineeseen tai jopa tavalliselle pöydälle. Varustukseen kuuluu laadukas kamera, jonka ominaisuudet riittävät hyvien kuvien ottamiseen vallitsevassa valossa, mutta myös salamalaite on tarvittaessa kytkettävissä. Haluttaessa automaattiin voi liittää suoraan myös korttitulostimen, jolloin henkilö- tai vierailijakortit voidaan tulostaa välittömästi.


Vähentää työvaiheita

PhotoBoothin käyttäjä tunnistautuu automaatille ennen kuvan ottamista, joten kuvat voidaan liittää suoraan oikeisiin henkilötietoihin järjestelmässä. Tämä vähentää työ­vaiheita ja virheiden mahdollisuus minimoituu. Kuvausvaiheessa voidaan tarvittaessa myös kysyä kuvattavalta erilaisia lisätietoja.


Oma kuva, paras kuva

Automaatti opastaa kuvattavaa jokaisessa vaiheessa. Kuvia otetaan aina neljä kappaletta, ja käyttäjä valitsee itse onnistuneimman otoksen, tai ottaa uudet kuvat niin halutessaan. Lopuksi automaatti rajaa kuvan, viimeistelee sen ennalta määritettyjen arvojen mukaiseksi, ja siirtää sen järjestelmään. Photobooth-automaatin toiminnallisuus on muokattavissa. Tarvittaessa sillä voidaan hoitaa kuvauksen ohessa tai lisäksi muitakin tiedonkeruutehtäviä itsepalveluna.

Aventra Oy
Lanttikatu 2
02770 Espoo

Puhelin 09 4251 1251
myynti@aventra.fi

Y-tunnus: 1894068-2
Verkkolasku-osoite: 003718940682
Operaattori: Nordea NDEAFIHH

RATKAISUT
Asiakkaat
Tuotteet
Palvelumme

YRITYS
Yrityksestä
Tekijät
Yhteystiedot

LATAUKSET
VERKKOKAUPPA

AJANKOHTAISTA
Uutiset
Tapahtumat