image-23

AVAINHALLINTA

Turvallinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu kryptografisten avainten hallintaan.

Avainhallintaratkaisu vaativiin turvallisuus- ja tunnistustarpeisiin

Turvallinen fyysinen ja digitaalinen pääsynhallinta perustuu kryptografisiin avaimiin. Saadaksesi kaiken hyödyn irti turvallisuusratkaisustasi, on olennaista suojata avaimesi kaikissa tilanteissa.

image-12

Tehokas ja varma ratkaisu tilojen sekä IT-infrastruktuurin turvaamiseen

Kryptografisten avainten hallinnalla varmistat, että tilasi, laitteesi ja järjestelmäsi on suojattu luvattomalta pääsyltä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kokonaisvaltainen avainhallintaratkaisumme räätälöidään yrityksesi tarpeisiin perusteellisen riskianalyysin jälkeen. Järjestelmämme antaa sinulle täydet valtuudet avainten luontiin, varastointiin, uusimiseen ja poistamiseen.

Järjestelmän asennuksen jälkeen järjestämme koulutuksen, jotta osaat ylläpitää ja käyttää avaimia turvallisesti niiden koko elinkaaren ajan.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Turvallisuuspalvelut
Turvallisuusteknologian ja pääsynhallinnan asiantuntijat palveluksessasi.

Tutustutaan ja keskustellaan siitä, miten voimme yksinkertaistaa turvallisuustarpeitasi!

Skaalautuvat ratkaisumme ja tuotteemme auttavat sinua hallinnoimaan yrityksesi henkilöstöä, irtaimistoa sekä dataa helposti. 

Tutustu ratkaisuihimme 

Tutustu ratkaisuihin, joilla voimme lisätä yrityksesi turvallisuutta ja kulunhallinnan sujuvuutta. Olemme tunnettuja myös PKI-osaamisestamme, joka on korkeimman turvallisuuden ympäristöjen ydinteknologia.