image-12

TUOTTEEMME

Me selätämme ihmisten ja laitteiden identiteetinhallinnan haasteet!

ActiveCMS

Hallinnoi työntekijöiden kulkuoikeuksia ja identiteettejä 

Järjestelmällämme hallinnoit helposti työntekijöiden, vieraiden ja toimittajien kulkutunnisteita, ID-kortteja, elektronisia identiteettejä ja paljon muuta. 

image-319

Active Process Manager

Yksinkertaista turvallisuusprosessisi

Active Process Manager on innovatiivinen ratkaisu turvallisuusprosessien automatisointiin.

image-384

MyEID

Suojaa henkilöstösi ja tilasi 

MyEID PKI Smart Card on varma ratkaisu käyttäjien tunnistamiseen ja tiedon turvaamiseen.

image-385

Turvallisuuspalvelut

Teknisten turvallisuusratkaisujen ammattilaiset apunasi 

Turvallisuuden ja pääsynhallinnan tarpeet vaihtelevat eri organisaatioissa. Asiantuntijamme kartoittavat kanssasi parhaan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. 

image-322

Fyysiset tuotteet

IDkortit, tunnisteet ja korttitulostimet yrityksesi tunnistetuotantoon  

Katalogistamme löydät kaiken tarvittavan materiaaleista laitteisiin ja tarvikkeisiin. 

image-437

Tutustu modulaarisiin ja skaalautuviin tuotteisiimme 

Yritysten turvallisuustarpeet vaihtelevat paljon riippuen toimialasta sekä yrityksen koosta. Siksi identiteetti- ja IoT-turvallisuustuotteemme räätälöidään asiakkaidemme tarpeisiin aina viimeistä piirtoa myöten. Sen lisäksi, että tuotteemme soveltuvat monipuolisiin identiteettien hallinnan ja tiedon suojaamisen tarpeisiin, ne auttavat sinua automatisoimaan päivittäisiä kulunhallinnan tehtäviäsi. 

Tuotteemme ovat yhdistelmä kehittyneitä digitaalisia tunnistus ja valtuutusprosesseja sekä fyysisiä kulkutunnisteita. 

image-318

Keskiössä helppokäyttöisyys ja turvallisuus 

Me aventralaiset arvostamme turvallisia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. Toteutamme tuotteemme aina tuoreimmalla teknologialla sekä ohjelmistoilla, joten ratkaisumme istuvat mainiosti vaihteleviin toimintaympäröistöihin aina teollisuuskomplekseista toimistoihin. Itsenäinen tuotekehityksemme toteuttaa ohjelmistojen ketterän parantamisen ja päivittämisen asiakkaiden toiveiden sekä uusien lainsäädäntöjen mukaan. Tuotteemme ovat osa päivittäistä työarkeasi. 

Aventra-kauppa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvittavat laitteet ja materiaalit henkilökorttien sekä tunnisteiden tuotantoon.

Sirukortit

Paranna turvallisuutta sirukorteilla. Nämä pankkikortin kokoiset tunnisteet tallentavat ja prosessoivat dataa. Tämä tekee älykorteista ihanteellisia moniin käyttötarkoituksiin, kuten turvalliseen tunnistautumiseen, varojen siirtoon sekä paljon muuhun.

image-410

Sirukortin lukijat

Sirukortin lukijat mahdollistavat turvallisen ja salatun datan siirron sirukorttien ja sekä tietokoneiden välillä. Näin ollen ne ovat erinomainen ratkaisu korkean turvallisuuden ympäristöihin. 

image-409

RFID-lukijat

Tee datan keräämisprosessista sujuvaa luotettavilla ja tehokkailla RFID-lukijoilla. RFID-lukija mahdollistaa nopean, turvallisen ja langattoman informaation siirron RFID-valmiuksilla varustetuista ID-korteista.

image-404

Korttien lisävarusteet

Tee ID-korttien käytöstä käytännöllistä ja turvallista lisävarusteiden avulla. Valikoimastamme löydät muun muassa avainnauhat, ID-korttien pidikkeet ja joustavat pidikenauhat.

image-412

Laitteet

Tarjoamme myös keskeiset laitteet ID-tunnisteiden valokuvaukseen, kuvienkäsittelyyn, automatisointiin ja tallennukseen  huoltoa unohtamatta. 

image-436

Tutustu tuotteisiimme 

Ainutlaatuiset tuotteemme soveltuvat monipuolisiin identiteetinhallintatarpeisiin aina arkisten toimintojen automaatiosta korkean turvallisuuden ympäristöihin. Tuotteemme koostuvat korkean turvallisuuden ID-prosesseista, varmennusteknologiasta ja kulkutunnisteista.