image-520

Active Process Manager

Luotettava järjestelmä pääsynhallintaan ja tunnisteiden luontiin.

Automatisoi turvallisuusprosessisi 

 

Active Process Manager (APM) on innovatiivinen ratkaisu turvallisuusprosessien automatisointiin. APM:lla voit hoitaa yrityksen erilaisten tunnisteiden luomisen sekä avain- ja identiteetinhallinnan. APM:lla teet niin visuaaliset kuin sähköiset tunnisteet.

1. APM soveltuu erinomaisesti korkean turvallisuuden tarpeisiin esimerkiksi raskaan teollisuuden, terveydenhuollon ja julkisen hallinnon toimijoille. 

2. Ohjelmisto yhdistää valokuvauksen ja elektronisen ID:n luonnin sujuvaksi prosessiksi, joka vähentää inhimillisiä virheitä.

3. Itsepalvelutoiminnot säästävät aikaa ja rahaa suurissa organisaatioissa, kuten kouluissa.

image-417

Joustava ja innovatiivinen teknologia 

APM:n avulla voit helposti räätälöidä pääsynhallinnan ja tunnisteidenluonnin prosessin yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Innovatiivinen low code –lähestymistapamme tekee järjestelmän käytöstä ja hallinnasta helppoa. Ohjelmistoa voi käyttää Windows-työasemalla tai serverille asennettuna web-versiona, jolla voi palvella useita työasemia samanaikaisesti. 

1. Joustava järjestelmä soveltuu pienille ja suurille organisaatioille. 

2. Parantaa yrityksesi turvallisuutta ja vähentää koulutustarpeita.

3. Mahdollistaa tagien luomisen useisiin pääsynhallintajärjestelmiin. 

Paranna tehokkuutta monipuolisilla ominaisuuksilla 

APM:lla voit joustavasti yksilöidä PKI-sirukortteja ja pääsynhallintakortteja, kuten MIFARE® ja DESFire®. Integroinnin avulla käyttäjädatan tuominen onnistuu ulkoisista lähteistä kuten Aventran ActiveCMS:sta.

Tekniset ominaisuudet:

1. Innovatiivinen plug-in-lähtöinen arkkitehtuuri. 

2. Integroitavissa verkkopalveluun, datakirjastoon tai Microsoftin Active Directory -käyttäjätietokantaan ja hakemistopalveluun.  

3. Ei vaadi monimutkaisia ja vaikeasti päivitettäviä asennustiedostoja. 

4. Yhdistettävissä Aventran ActiveCMS-tuotteeseen. 

Active Process Manageriin liittyvät tuotteet

Tunnisteiden luonnin automatisointi
Hallinnoi tunnisteluonnin prosessia helposti.

Active Process Manager -ohjelmistoon liittyvät fyysiset tuotteet

Sirukortit

Paranna turvallisuutta sirukorteilla. Nämä pankkikortin kokoiset tunnisteet tallentavat ja prosessoivat dataa. Tämä tekee älykorteista ihanteellisia moniin käyttötarkoituksiin, kuten turvalliseen tunnistautumiseen, varojen siirtoon sekä paljon muuhun.

image-410

Sirukortin lukijat

Sirukortin lukijat mahdollistavat turvallisen ja salatun datan siirron sirukorttien ja sekä tietokoneiden välillä. Näin ollen ne ovat erinomainen ratkaisu korkean turvallisuuden ympäristöihin. 

image-409

RFID-lukijat

Tee datan keräämisprosessista sujuvaa luotettavilla ja tehokkailla RFID-lukijoilla. RFID-lukija mahdollistaa nopean, turvallisen ja langattoman informaation siirron RFID-valmiuksilla varustetuista ID-korteista.

image-404

Korttien lisävarusteet

Tee ID-korttien käytöstä käytännöllistä ja turvallista lisävarusteiden avulla. Valikoimastamme löydät muun muassa avainnauhat, ID-korttien pidikkeet ja joustavat pidikenauhat.

image-412

Laitteet

Tarjoamme myös keskeiset laitteet ID-tunnisteiden valokuvaukseen, kuvienkäsittelyyn, automatisointiin ja tallennukseen  huoltoa unohtamatta. 

image-436