image-318

TOIMITTAJAHALLINTA

Turvallisuusteknologian ja pääsynhallinnan asiantuntijat palveluksessasi.

Paranna kustannustehokkuutta automatisoidulla toimittajahallintajärjestelmällä

Turvautuessasi ulkoisiin toimittajiin ja työvoimaan on olennaista, että yrityksesi tilat ovat suojattuja ja työprosessien hallinta on sujuvaa.

Toimittajahallintajärjestelmämme huolehtii, että toimittajiesi työ on valvottua ja olennainen data tallentuu raportointia varten.

image-416

Hallitse ulkoista työvoimaa ja työtä

Luotettava toimittajahallintajärjestelmä suoraviivaistaa prosesseja ja säästää aikaa, rahaa sekä resursseja. Ratkaisumme helpottaa työn raportointia viranomaisille ja työntekijöiden pätevyyksien hallintaa. Voit hoitaa työntekijöiden hallinnan itse tai antaa valtuudet toimittajiesi työnjohdolle.

Räätälöimme järjestelmän yrityksesi tarpeiden mukaan ja voimme liittää siihen erilaisia ominaisuuksia, kuten työtehtävien hallinnan ja seurannan, mobiiliaikaleimauksen, laskujen tarkistamisen, pääsynhallinnan sekä paljon muuta.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

ActiveCMS
Hallinnoi identiteettejä ja resursseja saumattomasti.

Tutustutaan ja keskustellaan siitä, miten voimme yksinkertaistaa turvallisuustarpeitasi!

Skaalautuvat ratkaisumme ja tuotteemme auttavat sinua hallinnoimaan yrityksesi henkilöstöä, irtaimistoa sekä dataa helposti. 

Tutustu ratkaisuihimme 

Tutustu ratkaisuihin, joilla voimme lisätä yrityksesi turvallisuutta ja kulunhallinnan sujuvuutta. Olemme tunnettuja myös PKI-osaamisestamme, joka on korkeimman turvallisuuden ympäristöjen ydinteknologia.