image-328

TIETOSUOJA­KÄYTÄNTÖ

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten me Aventra Oy:lla käsittelemme henkilötietojasi vieraillessasi verkkosivustoillamme.

Tämä osio tarjoaa sinulle yleistä tietoa siitä, miten Aventra käsittelee henkilötietojasi liittyen tähän verkkosivustoon ja muihin Aventran internetpalveluihin (”sivusto”). Aventra käsittelee sivuston kautta kerättyjä henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavien lakien mukaisesti, mukaan lukien eurooppalaiset tietosuojaperiaatteet ja sovellettava henkilötietolainsäädäntö (mukaan lukien (EU) 2016/679, yleinen tietosuoja-asetus).

Tietojen käsittelijä ja rekisterinpitäjä

Kaikissa tietosuojaan liittyvissä asioissa rekisteröidyt voivat ottaa yhteyttä Aventraan käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

Nimi

Aventra Oy

Y-tunnus: 1894068-2

Kutomotie 16

00380 Helsinki

privacy@aventra.fi

Kerätyt henkilötiedot

Yleensä voit vierailla sivustolla antamatta mitään henkilötietojasi. Sivusto on teknisesti jaettu erillisiin osioihin, joista osa saattaa vaatia meitä keräämään enemmän henkilötietoja sinusta, kun taas joitain voidaan käyttää käsittelemättä mitään henkilötietoja.

Kun vierailet sivustolla, tietokoneesi lähettää meille automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (esim. IP-osoite, selaimesi tyyppi ja vierailusi lähde). Keräämme myös tietoja verkkosivustosi käyttötiedoista evästeiden avulla. Katso lisätietoja tämän tietosuojaselosteen Evästeet-osiosta.

Sivuston tietyissä osissa sinua voidaan pyytää antamaan henkilötietoja ja/tai rekisteröitymään palveluun, jotta voit käyttää pyytämääsi palvelua. Kun rekisteröidyt sivustolle tai sinulle on muuten annettu erityinen tunnistekoodi päästäksesi tileillesi, voimme pyytää sinua antamaan tiettyjä tietoja.

Mitä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoituksiin

Aventran sivuston kautta kerättyjen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

  • varmistaa sivuston tehokas ja turvallinen käyttö
  • kehittää sivustoa paremmaksi
  • parantaa palveluiden laatua
  • kerätä ja analysoida raportteja

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi. Hyväksyt välttämättömien evästeiden käytön, kun selaat verkkosivustoamme. Kun vierailet verkkosivustollamme ensimmäistä kertaa, voit valita, mitkä valinnaiset evästeet hyväksyt. Voit peruuttaa suostumuksesi valinnaisten evästeiden käyttöön evästeasetuksissa.

Henkilötietojen lähteet ja säilytysaika

The personal data is received directly from the data subject or obtained in connection with their use of the Site.

The personal data will be stored as long as needed for the purposes it has been collected for. After that, the personal data will be effectively deleted or made anonymous.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Keräämiämme tietoja voidaan säilyttää, käsitellä ja siirtää minkä tahansa toimintamaamme välillä, jotta voimme käyttää tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Antamiasi tietoja ei kuitenkaan saa siirtää Euroopan unionin alueen ulkopuolisiin maihin.

Aventra ei jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilökohtaisia tietoja luotettujen kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat meitä liiketoimintamme harjoittamisessa. Voimme myös luovuttaa tietosi, mikäli uskomme, että vapauttaminen on asianmukaista lain noudattamiseksi.

Käytämmekö evästeitä?

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia verkkosivuston käytön arviointiin ja raporttien laatimiseen verkkosivuston toiminnasta. Kerättyjä tietoja ei yhdistetä mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin.

Useimmat selaimet sallivat evästeiden poistamisen käytöstä. Voit tehdä tämän selaimesi ohjevalikossa. Evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa verkkosivuston käyttöä ja/tai viivästyttää tai vaikuttaa sen toimintaan. Tarjoamme myös oman evästeidenhallintatyökalun, jonka avulla voit tehdä tarkempia valintoja siitä, miten evästeitä käytetään vieraillessasi sivustollamme.

Kyllä. Eväste on tieto, jonka verkkosivusto voi lähettää selaimeesi ja joka voidaan sitten tallentaa tietokoneellesi tunnisteena, joka tunnistaa tietokoneesi. Vaikka evästeitä käytetään usein vain verkkosivuston käytön (kuten kävijöiden määrän ja vierailun keston) ja tehokkuuden (kuten kävijöitä eniten kiinnostavien aiheiden) mittaamiseen sekä navigoinnin tai käytön helpottamiseen, eikä niitä sellaisenaan liitetä mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin, niitä käytetään toisinaan myös tunnetun kävijän verkkosivuston käyttökokemuksen mukauttamiseen yhdistämällä ne profiilitietoihin tai käyttäjän mieltymyksiin. Ajan mittaan nämä tiedot tarjoavat arvokasta tietoa, joka auttaa parantamaan käyttökokemusta.