image-385

MyEID

Tehokas ratkaisu henkilöiden tunnistamiseen sekä tiedon ja tilojen turvaamiseen.

Täydellinen ratkaisu monipuolisiin tunnistustarpeisiin 

MyEID on joustava ja luotettava ratkaisu monipuolisiin kirjautumis- ja tunnistustarpeisiin. Ratkaisu soveltuu esimerkiksi työasemille, VPN-palveluihin tai verkkosivuille kirjautumiseen sekä tiedon ja tilojen suojaamiseen digitaalisten tunnisteiden ja koodauksen avulla. MyEID on myös erinomainen valinta IoT-laitteiden varmennukseen sekä niiden hallintaan ja päivittämiseen turvallisesti langattomalla yhteydellä. 

image-414

ID-korttiratkaisu, joka räätälöidään yrityksesi tarpeisiin 

MyEID on saatavilla kontakti, etäluettavana tai yhdistelmäkorttina sekä SIMmuodossa. Kortti on mahdollista yhdistää osaksi eri hallintaratkaisuja. MyEID pohjautuu Javacardteknologiaan, joka noudattaa globaaleja standardeja. 

Joustava ratkaisu toimii myös korkean turvallisuuden olosuhteissa 

MyEID mahdollistaa vahvan tunnistautumisen ja varmennuksen niin ihmisille, IoT-laitteille kuin ajoneuvoille käyttämällä PKI-infrastruktuuria. Siruteknologiaan ja hyväksi todettuihin algoritmeihin perustuva ratkaisu pitää huolen siitä, että salaiset avaimesi ovat turvassa korkeimpien luokitusten mukaisesti.

Tutustutaan ja keskustellaan siitä, miten voimme yksinkertaistaa turvallisuustarpeitasi!

Skaalautuvat ratkaisumme ja tuotteemme auttavat sinua hallinnoimaan yrityksesi henkilöstöä, irtaimistoa sekä dataa helposti. 

Tutustu tuotteisiimme 

Ainutlaatuiset tuotteemme soveltuvat monipuolisiin identiteetinhallintatarpeisiin aina arkisten toimintojen automaatiosta korkean turvallisuuden ympäristöihin. Tuotteemme koostuvat korkean turvallisuuden ID-prosesseista, varmennusteknologiasta ja kulkutunnisteista.