image-13

RATKAISUT

Me autamme yrityksiä tekemään työarjesta turvallista.

Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM)

Turvaa yrityksesi ja henkilöstösi 

Henkilöstön identiteettien hallinta on olennainen osa kaikkien yritysten turvallisuutta. Ratkaisullamme varmistat, että oikeilla ihmisillä on pääsy oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

image-324

Toimittajahallinta

Hallinnoi toimittajiesi henkilöstöä ja työtä

Sujuva toimittajien ja alihankkijoiden hallinta säästää sinulta aikaa, rahaa ja resursseja. Ratkaisumme helpottaa ulkoisten toimittajiesi pääsyoikeuksien hallintaa ja työn raportointia.

image-318

Vierailijahallinta

Tee vierailijahallinnasta helppoa

Tarjoa asiakkaillesi paitsi miellyttävä, myös turvallinen vierailu ja kerää olennainen data talteen. Ratkaisumme tekee tapaamisesta sujuvan aina ilmoittautumisesta rekisteröintiin ja hyvästeihin asti. 
 
 

image-242

Kryptografiset avaimet

Turvaa pääsynhallintajärjestelmäsi 

Turvallinen kryptografinen avainhallintajärjestelmä on oikea ratkaisu yrityksesi vaativiin turvallisuusolosuhteisiin. Järjestelmän käyttöönotto alkaa perusteelliseellisella turvallisuusselvityksellä, jonka jälkeen saat täydet valtuudet luoda, tallentaa, uusia ja poistaa kulunvalvonta-avaimia.

image-23

Tunnisteiden luonnin automatisointi

Tee kulkutunnisteiden luonnista vaivatonta ja turvallista 

Sujuva kulkutunnisteiden luominen ja hallinnointi on olennaista yrityksesi henkilöstön, tilojen ja irtaimiston turvaamiseksi. Ratkaisumme avulla pystyt luomaan fyysisiä ID-kortteja ja tunnisteita. 

image-13

Tunnemme PKI-infrastruktuurin ja varmenteet kuin omat taskumme 

Erikoisosaamistamme ovat PKIratkaisut (public key infrastructure), joita tarvitaan korkean turvallisuuden ympäristöissä.

Ydinratkaisumme sisältää automatisoidun tunnistamisteknologian, sähköiset henkilötunnisteet sekä alihankkijoiden hallintajärjestelmät.  

image-319

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja eri kokoisille yrityksille 

Laajasta asiakaskunnastamme löytyy niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä, kuten kirjastoja, julkisen liikenteen toimijoita, autoteollisuusyrityksiä ja terveydenhuollon laitoksia. Ainutlaatuiset ratkaisumme soveltuvat niin pienille kuin globaaleille toimijoille.

Tutustutaan ja keskustellaan siitä, miten voimme yksinkertaistaa turvallisuustarpeitasi!

Skaalautuvat ratkaisumme ja tuotteemme auttavat sinua hallinnoimaan yrityksesi henkilöstöä, irtaimistoa sekä dataa helposti. 

Tutustu tuotteisiimme 

Ainutlaatuiset tuotteemme soveltuvat monipuolisiin identiteetinhallintatarpeisiin aina arkisten toimintojen automaatiosta korkean turvallisuuden ympäristöihin. Tuotteemme koostuvat korkean turvallisuuden ID-prosesseista, varmennusteknologiasta ja kulkutunnisteista.