image-324

IDENTITEETIN- JA PÄÄSYNHALLINTA (IAM)

Automatisoi identiteetin- ja pääsynhallinta sulavalla prosessilla.

Turvaa yrityksesi ja henkilöstösi 

Henkilöstön identiteettien hallinta työsuhteen aikana on olennainen osa kaikkien yritysten turvallisuutta. Ratkaisullamme varmistat, että oikeilla ihmisillä on pääsy oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Kokonaisvaltainen IAM-ratkaisumme (käyttövaltuushallinta) auttaa sinua hallinnoimaan lisäksi yritysvieraitasi, toimittajiasi sekä muita identiteettejä ja laitteita.

image-421

Kestävä integraatio olemassa olevaan järjestelmääsi

Olipa sinulla jo käytössäsi yksi tai useampi kulunhallintajärjestelmä eri toimipisteissä, ratkaisumme yhdistää ne yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Osana ratkaisuamme on helppokäyttöinen verkkosovellus, joka tarjoaa lisäominaisuuksia kulkuoikeuksien hallintaan ja myöntämiseen.

Hakemuksista ja myöntämisistä tallentuva data on vaivatta saatavilla auditointia varten. IAM-ratkaisumme integroituu sujuvasti myös muihin käytössäsi oleviin järjestelmiin.

 

Aiheeseen littyvät tuotteet

ActiveCMS
Hallinnoi identiteettejä ja resursseja saumattomasti.

Tutustutaan ja keskustellaan siitä, miten voimme yksinkertaistaa turvallisuustarpeitasi!

Skaalautuvat ratkaisumme ja tuotteemme auttavat sinua hallinnoimaan yrityksesi henkilöstöä, irtaimistoa sekä dataa helposti. 

Tutustu ratkaisuihimme 

Tutustu ratkaisuihin, joilla voimme lisätä yrityksesi turvallisuutta ja kulunhallinnan sujuvuutta. Olemme tunnettuja myös PKI-osaamisestamme, joka on korkeimman turvallisuuden ympäristöjen ydinteknologia.