image-437

FYYSISET TUOTTEET

Tuotekatalogistamme löydät tarvikkeet ja laitteet itsenäiseen ID-tunnisteiden tuotantoon.

image-437

Automatisoi vieraiden ja toimittajien ID-tunnisteiden tuotanto.

Aventra Photokiosk on käytännöllinen valokuvauslaite ID-korttien viimeistelyyn. Laitteen avulla voit ottaa henkilökortin kuvat missä ja milloin tahansa. Laadukas kamera ohjelmistoineen ja toiminnallisuuksineen takaa selkeän sekä tasokkaan kuvanlaadun. Photokioskin ominaisuuksia on mahdollista myös räätälöidä yrityksesi tarpeisiin, jotta kuvista tulee juuri oikeanlaisia.

Laite käyttää Active Process Manager (APM) -ohjelmistoamme, joka mahdollistaa laitteen yhdistämisen muihin APM:lla hallittaviin prosesseihin.

Muovikortit ja RFID-tunnisteet

Olemme toimineet pitkään kokonaisvaltaisena korttitunnisteiden tuottajana ja toimittajana.

Korttien lisäksi tuotekatalogistamme löytyy tarvittavat oheistuotteet, kuten korttipidikkeet ja ID-kortteihin sekä tunnisteisiin liittyvät lisäpalvelut. Tuemme sinua aina materiaalien valinnasta design-konsultointiin ja tuotantoon asti.

Laadukas ja joustava tuotantojärjestelmämme mahdollistaa korttien räätälöinnin niin visuaalisesti kuin sähköisestikin. Kortit voivat sisältää muun muassa RFID-teknologiaa ja erilaisia turvallisuusratkaisuja, kuten hologrammeja

image-434

Aventra-kauppa
Tutustu verkkokauppaamme ja ID-tuotevalikoimaamme

Sirukortit

Paranna turvallisuutta sirukorteilla. Nämä pankkikortin kokoiset tunnisteet tallentavat ja prosessoivat dataa. Tämä tekee älykorteista ihanteellisia moniin käyttötarkoituksiin, kuten turvalliseen tunnistautumiseen, varojen siirtoon sekä paljon muuhun.

image-410

Sirukortin lukijat

Sirukortin lukijat mahdollistavat turvallisen ja salatun datan siirron sirukorttien ja sekä tietokoneiden välillä. Näin ollen ne ovat erinomainen ratkaisu korkean turvallisuuden ympäristöihin. 

image-409

RFID-lukijat

Tee datan keräämisprosessista sujuvaa luotettavilla ja tehokkailla RFID-lukijoilla. RFID-lukija mahdollistaa nopean, turvallisen ja langattoman informaation siirron RFID-valmiuksilla varustetuista ID-korteista.

image-404

Korttien lisävarusteet

Tee ID-korttien käytöstä käytännöllistä ja turvallista lisävarusteiden avulla. Valikoimastamme löydät muun muassa avainnauhat, ID-korttien pidikkeet ja joustavat pidikenauhat.

image-412

Laitteet

Tarjoamme myös keskeiset laitteet ID-tunnisteiden valokuvaukseen, kuvienkäsittelyyn, automatisointiin ja tallennukseen  huoltoa unohtamatta. 

image-436

Tutustutaan ja keskustellaan siitä, miten voimme yksinkertaistaa turvallisuustarpeitasi!

Skaalautuvat ratkaisumme ja tuotteemme auttavat sinua hallinnoimaan yrityksesi henkilöstöä, irtaimistoa sekä dataa helposti. 

Tutustu tuotteisiimme 

Ainutlaatuiset tuotteemme soveltuvat monipuolisiin identiteetinhallintatarpeisiin aina arkisten toimintojen automaatiosta korkean turvallisuuden ympäristöihin. Tuotteemme koostuvat korkean turvallisuuden ID-prosesseista, varmennusteknologiasta ja kulkutunnisteista.